.

Dozvolite da vam iskusni, licencirani turistički vodič pokaže Trebinje,  bilo da ste:

turistička agencija

kompanija ili organizacija

grupa prijatelja ili porodica

individualni ili poslovni posjetioci

Trebinje za svakog nuditi po nešto. Ako ste ovdje na par sati ili više dana  siguran sam da vaš boravak možemo učiniti ljepšim i ugodnim.

U poslednjih nekoliko godina Trebinje sve više postaje prepoznatljiva turistička destinacija, prvenstveno zbog blizine Dubrovnika, Kotora i Mostara.

Ali  zbog mnogo povoljnih cjena (smještaja, restorana , transporta i drugih usluga)od navedenih destinacija, mnogi domaći i strani gosti upravo, Trebinje biraju za svoj odmor.

Trebinje je prava oaza i odlična baza gdje možete boraviti i obilaziti prostor Hercegovine, Dalmacije i Crne Gore.

Lijepa klima (oko 260 sunčanih dana u godini), bogato kulturno i istorisko nasleđe,domaća hrana i dobra vina,blizu vam je more i planina,dovoljan je broj razloga zašto trebate posjetiti Trebinje.

Za vas možemo organizovati obilazak grada i okruženja  u zavisnosti od vaših potreba, želja i interesovanja.

Iskustvo obilaska Trebinja u sopstvenoj režiji i uz pratnju lokalnog vodiča su dva potpuno različita iskustva i ne mogu se porediti.

Kontaktirajte nas i rezervišite  turistički obilazak, ukoliko ne budete zadovoljni obilaskom niste obavezni platiti turističko razgledanje!

Ako imate nekih pitanja ili nejasnoća kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona(možemo organizovati besplatne konsultacije preko Viber-a ili Whats App-a).

Klik na ovaj link dobićete kontakt informacije

U svom autobiografskom romanu Ispovesti ,Momo Kapor je o Trebinju zapisao:

"Trebinje nije ni selo ni metropola. Ono je metafora, san! Ono je jedna svetla tačka u životu Hercegovaca, ono je mjesto koje sanjaju da će se u njemu nastaniti onda kada budu ostarili. Trebinje je mediteran. Jer, dok u njemu sedite i gledate vrhove čempresa, osećate more iza brda. Tamo se živi kao na moru, ali nije obeščašćeno turizmom kao more".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.